[ezcol_1half]

Efficiënt en effectief aan een oplossing werken

Problemen bij de uitvoering van een werk ontstaan op allerlei niveaus. Contractuele onduidelijkheden, verschillen van inzicht over de inhoud en reikwijdte van bepalingen in het bestek, maar ook een gedwongen samenwerken van personen die elkaar absoluut niet liggen: allemaal mogelijke oorzaken van verstoringen.

Een kwestie op zakelijk of technisch vlak is vrijwel altijd bevredigend op te lossen, ook al omdat de bouw – van hoog tot laag – sterk oplossingsgericht is. Binnen Ingenieursbureau Wolf is kennis en kunde aanwezig om samen met de cliënt sturing aan dat proces te geven, zodat er efficiënt en effectief aan een oplossing kan worden gewerkt.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Bindend advies als alternatief

Als het partijen ondanks goede wil niet lukt om tot een vergelijk te komen, is het een mogelijkheid dat een onafhankelijke derde partij over het gerezen geschil een bindend advies uitbrengt. Deze alternatieve vorm van geschillenbeslechting kan in veel gevallen de voorkeur hebben boven een gang naar een arbitrage-, geschillencommissie of de rechter.

Ingenieursbureau Wolf kan in opdracht van betrokken partijen over het gerezen geschil (of een deel daarvan) een onafhankelijk en onpartijdig bindende uitspraak doen.
[/ezcol_1half_end]